POS Sector BackOffice

koristi više od 7000 menadžera

POS Sector BackOffice
Isprobaj POS Sector Besplatno i postani jedan od njih

Koliko Para je Tvoj Ugostiteljski Objekt izgubio Danas?

Odgovor na ovo pitanje možeš dobiti analizom dnevnih izvještaja o ukupnom prometu, prodaji po stavkama menija te izvještaja o radnim satima tvog osoblja. Svaki od ovih izvještaja je moćan alat za planiranje i praćenje tvojih ciljeva. Analizom dnevnih izvještaja bićeš u mogućnosti:

Da napraviš projekciju prometa i dobiti na mjesečnoj osnovi, da postaviš realne poslovne ciljeve i izvršiš bolju organizaciju osoblja te na ovaj način minimalizuješ troškove za osoblje.

Da prepoznaš omiljene stavke sa menija pa da napravš izmjene u ponudi kao i korekcije cijena određenih stavki sa menija za bolje rezultate prodaje.

Koristi Izvještaje. Moćno oružje uspješnih menadžera.

Pregled i ispis svih potrebnih izvještaja poput izvještaj na kraju smjene ili pojedinačnih i zbirnih periodičnih izvještaja su veoma pregledni i jednostavni za analizu u POS Sectoru. Ispisuju se na POS i A4 štampaču i prilagođeni su za eksport.

Izvještaj na kraju smjene

Izvještaj na kraju smjene

Pokazuje promet po zadatim kriterijumima unutar jedne smjene, poput pregleda po artiklima, operaterima, porezima, vrsti plaćanja, kupcima i sličnim parametrima. Sve aktivacije željenih informacija i pregledi izveštaja su na jednoj formi u kojoj trenutno odabirete željenu vrstu izveštaja i dobijate rezultate spremne za ispis.

 

Periodični izvještaj

Periodični izvještaj

Prikazuju pojedinačni prikaz prometa sa svim željenim kriterijumima, za traženi vremenski period, za jedan ili više dana ili više godina poslovanja, ako je potrebno.  Kriterijumi za pregled su vezani za prodaju  po artiklima, konobarima, porezima, izvještajima o potrošenoj robi, pregledu svih računa, vrsti plaćanja. Izveštaji se ispisuju na A4, ili POS printeru, a prilagođeni su i za eksport.

 Zbirni izvještaji

 Zbirni izvještaji

Omogućavaju vam da sve izvještaje kreirate po vašoj potrebi, odnosno volji. Izvještaj može da sadrži sve željene informacije i pogodno je za brzo, sveukupno izvještavanje. Ispisuje se na POS i A4  štampač te su prilagođeni za eksport.

Pregledan dijagramski prikaz

Pregledan dijagramski prikaz

Poslovanja za trenutni period sa upoređivanjem sa periodom od sedam ili mesec dana,  daje ti pregled poslovanja iz druge perspektive. Dodatna opcija za brzi pregled je top 5 artikala, operatera, utrošene robe i poreza.

 

Da li znaš da...

Zbog ne redovne analize profitabilnosti, odnosno ne redovnog popisa, usled krađa, besplatnih pića, prosipanja pića i ostalih rashoda.

20% mjesečno gubi svaki prosječan bar od svoje prodaje
1000 Eur-a mjesečno gubiš, a da toga nisi ni svjestan!
$11 Milijardi mjesečno gubi celokupna ugostiteljska industrija

Rad s normativima je uslov za moje poslovanje

martina-lasic

Za mene lično jedna od najvažnijih stavki u ugostiteljskom poslovanju su tačno definisani normativi.  Sa tačno unesenim merama sastojaka nekog jela ili pića, sada mogu pratiti celo svoje poslovanje kroz potrošnju i trenutno stanje skladišta.

Ovo je bio jedan od mojih glavnih preduslova za odabir programa. POS Sector je u potpunosti  ispunio sva očekivanja koja sam od njega zahtevala.

Martina Mudrenović – Food Haus

Radi ono što voliš
POS Sector će se pobrinuti za ostalo!