Prilikom zamene priloga, program mora skidati robu sa skladišta

Gosti često menjaju predložene priloge iz jelovnika  ili žele specifičnu pripremu nekog jela. Bez ove opcije u programu konobar mora odlaziti do šanka ili kuhinje i objašnjavati što gost želi. Za mene kao ugostitelja to znači suvišni gubitak vremena osoblja i mog profita. Sa opcijom direktne poruke šanku ili kuhinji o zameni priloga ili vrsti […]

Read more

Sa tačnim normativima možeš imati i tačno stanje skladišta

Za mene lično jedna od najvažnijih stavki u ugostiteljskom poslovanju su tačno definisani noramtivi. Normativi su recept po kojem pravite neko jelo ili piće. Sa tačno unesenim merama sastojaka nekog jela ili pića, mogu pratiti celo svoje poslovanje kroz potrošnju i trenutno stanje skladišta. Bez unesenih tačnih normativa nema ni tačnih informacija o poslovanju, tako […]

Read more

Da li su na raspolaganju korisnička uputstva ?

Na sledećim linkovima možete pogledati video uputstva za rad s programom Opšti način rada fiskalne blagajne – POS Sector http://bit.ly/11xuclp Izdavanje računa u POS Sectoru http://bit.ly/13MvE8F Promena cena i dodavanje novih artikala http://bit.ly/14J9apI Vođenje narudžbina i naplata po stolovima http://bit.ly/Zh5po3 Kraj Smene, pregled poslednjih računa, promena načina plaćanja i storniranje računa http://bit.ly/XR2LU7 Unos robe na […]

Read more