Mogu li koristiti postojeću opremu (poput štampača, računara)
Da, sve što već poseduješ verovatno ćeš moći iskoristiti (ukoliko je kupljeno u zadnjih 7 godina). Za konkretne odgovore i procenu postojeće opreme,javite nam se na tel: +385 1 800 000 4
Da, sve što već poseduješ verovatno ćeš moći iskoristiti (ukoliko je kupljeno u zadnjih 7 godina). Za konkretne odgovore i procenu postojeće opreme,javite nam se na tel: +385 1 800 000 4
Da, licencu možeš menjati.
Online instalacija programa je besplatna. Unos artikala ne radimo prilikom online instalacije. Dolazak našeg partnera i instalacija programa na licu mesta se dodatno naplaćuje. Cena te usluge se dogovara direktno s partnerom.
Cena intervencije je 20 Eur-a po svakom započetom satu, naravno nismo bezobrazni i za većinu kratkih saveta podrška je besplatna.
Prihvatamo uplate putem banke, online kreditnom karticom ili paypal-om
Ne, zakonske nadogradnje su vam gratis. Do sada smo sve zakonske nadogradnje (poput fiskalizacije i izmena poreskih stopa) pružali besplatno, što nameravamo i dalje raditi.
Da, ali bolje da to pitaš naše korisnike. Za sve korisnike koji su pretplaćeni na našu podršku pružamo pomoć u svakom trenutku. Za hitne slučajeve smo vam na raspolaganju 24 sata, a za sve ostale u radnom vremenu od 09 – 17 svakim radnim danom.
Ne! Ukoliko se odlučiš na našu podršku ili iznajmljivanje POS Sectora nisi obavezan potpisati dugoročni ugovor. Program možeš plaćati mesec za mesec
Gosti često menjaju predložene priloge iz jelovnika ili žele specifičnu pripremu nekog jela. Bez ove opcije u programu konobar mora odlaziti do šanka ili kuhinje i objašnjavati što gost želi. Za mene kao ugostitelja to znači suvišni gubitak vremena osoblja i mog profita. Sa opcijom direktne poruke šanku ili kuhinji o zameni priloga ili vrsti […]
Za mene lično jedna od najvažnijih stavki u ugostiteljskom poslovanju su tačno definisani noramtivi. Normativi su recept po kojem pravite neko jelo ili piće. Sa tačno unesenim merama sastojaka nekog jela ili pića, mogu pratiti celo svoje poslovanje kroz potrošnju i trenutno stanje skladišta. Bez unesenih tačnih normativa nema ni tačnih informacija o poslovanju, tako […]
Svakom ugostitelju cilj je omogućiti prijem što većeg broja gostiju u periodu “Rush time”, okrenuti promet po stolu što više puta u toku tih par sati, a da se pritom ne utiče na same goste, odnosno da se gosti ne požuruju kako bi seo neko drugi na njihovo mesto. Jedino povećanje produktivnosti na koje je […]
Mrežni rad se podesi jednostavno (omogući se remote spajanje na sql server, i putem konfiguratora (aplikacija za servisere) se podesi na koju bazu da se spaja POS Sector.
Na sledećim linkovima možete pogledati video uputstva za rad s programom Opšti način rada fiskalne blagajne – POS Sector http://bit.ly/11xuclp Izdavanje računa u POS Sectoru http://bit.ly/13MvE8F Promena cena i dodavanje novih artikala http://bit.ly/14J9apI Vođenje narudžbina i naplata po stolovima http://bit.ly/Zh5po3 Kraj Smene, pregled poslednjih računa, promena načina plaćanja i storniranje računa http://bit.ly/XR2LU7 Unos robe na […]
Program se koristi i u drugim delatnostima, kako uslužnim tako i trgovačkim. U verziji za trgovine je dodatna mogućnost brze pretrage artikala po nazivu, šifri ili upotrebu sa bar kod čitačem.
cene koje su vidljive na Web-u su cene za krajnjeg korisnika. Kupovinom trajne licence korisnik je platio i online podršku i zakonske update za period od godinu dana, nakon godinu dana postoji opcija ugovora o održavanju ili podrške po pozivu. Online podrška je remote podrška, a fizička podrška se plaća posebno i podrška se odnosi […]