Nekada smo i sami bili ugostitelji, sada se brinemo da ugostitelji nemaju probleme koje smo imali mi!

Nekada smo i sami bili ugostitelji, sada se brinemo da ugostitelji nemaju probleme koje smo imali mi!

Od januara 2007.godine POS Sector pomaže ugostiteljima da uspešno vode svoje poslovanje. Vođenje poslovanja ne odnosi se samo na kucanje i naplatu računa kroz POS software, nego je slika puno puno veća.

Jednostavnost korišćenja software-a danas je  uslov za korišćenje za sve korisnike software-a. 1998 godine kada smo počinjali s ugostiteljstvom to nije bio slučaj, te smo iz tog razloga i krenuli sami s izradom software-a u kojem ćemo se jednostavno snalaziti i brzo voditi svoje poslovanje.

POS Sector je na početku napravljen za naš ugostiteljski objekt. Danas,  u 19 zemalja širom sveta naši partneri distribuiraju i održavaju POS Sector, u Evropi 3827 ugostiteljskih objekata koristi POS Sector u svakodnevnom radu, a korisnici izdaju godišnje preko POS Sectora 6,5 miliona računa.
Sve je to rezultat niza rešenja iz ličnog iskustva, koje je pomoglo ugostiteljima da brže i jednostavnije vode svoje poslovanja.

Svaki deo POS Sectora je optimizovan za što praktičniji rad i nastao je iz stvarnih potreba ugostitelja.  Praksa je pokazala da POS Software mora da rešava  probleme koji se zaista pojavljuju u svakodnevnom radu 95% ugostitelja. POS Sector je na ovaj način dobio funkcionalnosti koje su potrebne većini ugostitelja u svakodnevnom radu, bez pretrpavanja s funkcionalnostima.

Naša misija nikada se nije promenila: mi ćemo pomagati ugostiteljima da brzo i jednostavno vode svoje poslovanje i sačuvaju teško stečeni profit.

Besplatni edukativni sadržaj za ugostitelje

 

Edukacija ugostitelja je način da ugostitelji nauče kako da prestanu gubiti svoj profit i unaprede svoje poslovanje.
Danas, POS Sector Blog donosi novi originalni edukativni ugostiteljski sadržaj u vidu tekstova i saveta na POS Sector blogu svakih nedelju dana. Možemo bez lažne skromnosti reći da je POS Sector Blog jedan od vodećih ugostiteljskih blogova ovog karaktera.

Što možete očekivati?

Mi nismo (samo) POS Software za izdavanje računa
Mi nismo (samo) POS Software za vođenje ugostiteljskog poslovanja
Mi nismo (samo) ugostiteljski Blog za edukaciju i savetovanje

Naša slika je puno veća. Morate razumeti da efikasno vođenje ugostiteljskog objekta zahteva puno više, što mi pokrivamo, svakodnevno…

 

 

Postani zadovoljni korisnik POS Sectora ili postani jedan od naših srećnih partnera

Ako ne ideš za onim što želiš,
Nikad ga nećeš imati.
Ako nikad ne pitaš,
Nikad nećeš saznati.
Ako se nikad ne pomeriš napred,
Uvek ćeš biti na istom mestu.
Kreni!

Mi ne učimo o ugostiteljstvu, mi smo izgradili našu firmu sa njim

1998

1998

Sve je počelo u vremenu kada smo se i sami bavili ugostiteljstvom. Kako nam je posao rastao tako su problemi sa postojećim softwar-ima bili ne rešivi. Gubili smo dosta vremena i novca, a naših 25 konobara uvek se žalilo kako im softwari prave problem prilikom naručivanja i komunikacije sa šankom ili kuhinjom.

1998-2006

1998-2006

U vođenju objekta trošili smo bespotrebno puno sati na radnje koje su se po nama podrazumevale da treba da su brže i jednostavnije za svakodnevnu upotrebu, poput dodavanja nove robe na skladište ili pregleda dnevnih i mesečnih izveštaja.

2006

2006

U jednom trenutku nakon ispostavljenog velikog računa za nadogranju koja nije tačno niti radila odlučili smo se da napravimo software koji će zadovoljiti tačnost, jednostavnost i sigurnost koja nam je bila preka potreba.

2007

2007

Nakon prvih verzija POS Sectora koje smo testirali sami na sebi 2007 godine, javljao bi nam se jedan po jedan lokalni ugostitelj sa željom da koristi POS Sector.

2008 - 2015....

2008 - 2015....

Tada smo prepoznali vrednosti rešenja svakodnevnih problema poslovanja ugostitelja sa POS Sectorom. Krenuli smo u izradu druge verzije POS Sectora prilagođenu većem broju korisnika, različitim jezicima, različitim porezima i gradeći odličnu podršku koja nam je nedostajala kada smo i sami bili ugostitelji.

Pridruži se našoj zajednici ugostitelja i partnera

Pridruži se našoj zajednici ugostitelja i partnera