Što Trebaš Očekivati od Fiskalne Blagajne?

Čak iako nemaš nikakvog iskustva u radu s registarskim kasama ili POS programa trebalo bi da ga možeš lako koristiti! Odmah!

Fiskalna blagajna POS Sector za barove i restorane je fiskalna blagajna koja je primarno dizajnirana za ugostiteljske objekte kako bi zadovoljila usluge svim specifičnim zahtjevima  ove vrste djelatnosti. Veoma je jednostavna za korištenje pa je naši korisnici lako upoznaju i koriste od samog početka.

Čak i ako nemaš prethodno iskustvo u vođenju inventure raditi u ovom programu biće veoma jednostavno. Upravo ovo je jedan od razloga zašto je fiskalna blagajna POS Sector  veoma  privlačna klijentima koji po prvi put otvaraju restorane, kafiće ili barove te se još uvijek ne služe dobro u ugostiteljskom poslovanju.

Fiskalna blagajna POS Sektor je program dizajniran od strane ugostitelja za ugostitelje. Upravo ova činjenica čini je drugačijim od ostalih programa za ugostiteljstvo.

Naš POS program ima mnogo značajki, mogućnosti i analiza, ali ni više ni manje nego što je potrebno. Na ovaj način izbjegnuta je pretrpanost informacija i program daje čistu sliku poslovanja tvog restorana ili bara i poslovnih rezultata.

Iako je dizajniran za restorane i barove , fiskalna blagajna POS Sector se može koristiti u svim prodajnim i uslužnim djelatnostima.

Za sada POS Sektor je dostupan na 16 različitih jezika uključujući Engleski, Njemacki, Portugalski, Ruski, Hebrejski, Arapski, Bosanski, Hrvatski, Srpski, Makedonski, Slovenski, Češki, Slovački, Danski, Mađarski i Albanski jezik. 

Ako želiš koristiti fiskalne blagajne POS Sector na nekom drugom jeziku osim navedenih kontaktirajte nas i rado ćemo ga prevesti!